ToplifikacijaPhotoshop

Izmenjivačka stanica

Izmenjivačka stanica nalazi se u krugu bivše fabrike papira "Matroz".Kompletnu toplotnu energiju preuzima sa kotlova Energane.Instalisana snaga izmenjivačke stanice iznosi 33,30 MW. Izmenjivačka stanica snadbeva toplotnom energijom veci deo grada.

Kotlarnica "Stari most"

Kotlarnica "Stari most" nalazi se u naselju "Stari most", u Sremskoj Mitrovici. Instalisana snaga kotlarnice "Stari most" износи 5,5 МW, a kao energent za zagrevanje vode koristi mazut. Iz kotlarnice "Stari most" se toplotnom energijom snadbeva kompletno naselje "Stari most".

Kotlarnica "Stevan Sremac"

Kotlarnica "Stevan Sremac" nalazi se u naselju "Pejton", u Sremskoj Mitrovici. Instalisana snaga kotlarnice "Stevan Sremac" износи 1,1 МW, a kao energent za zagrevanje vode koristi gas. Iz kotlarnice "Stevan Sremac" se toplotnom energijom snadbevaju stambene zgrade u naselju Pejton.

Kotlarnica "KP Dom"

Kotlarnica "KP Dom" nalazi se u naselju "KP Dom", u Sremskoj Mitrovici. Instalisana snaga kotlarnice "KP Dom" износи 3,8 МW, a kao energent za zagrevanje vode koristi gas i mazut. Iz kotlarnice "KP Dom" se toplotnom energijom snadbeva naselje "KP Dom".

Kotlarnica "Vojvode Stepe" bb

Kotlarnica "Vojvode Stepe" nalazi se u naselju "Kamenjar", u Sremskoj Mitrovici. Instalisana snaga kotlarnice "Vojvode Stepe bb" износи 0,2 МW, a kao energent za zagrevanje vode koristi gas. Iz kotlarnice "Vojvode Stepe" se toplotnom energijom snadbeva stambena zgrada.


Web programming & web design by AG