PRIJAVA KVAROVA: 062.670.415
SLUŽBA ZA ODNOSE SA POTROŠAČIMA: 022.618.022

RTV: Duže grejanje u Sremskoj Mitrovici

Zbog niskih temeperatura duže grejanje za sve koji su priključeni na daljinski sistem grejanja u Sremskoj Mitrovici. Do daljnjeg, grejni dan će počinjati u 3 sata i trajaće do 22 sata. Dakle grejni dan biće za tri sata duži nego do sada.

Ledeni dani prognoze su meteorologa, temperatura ne prelazi nulti podeljak, poslednjih dana. Te korisnici javnog sistema grajenja u Mitrovici pozitivno komentarišu tri sata duži grejni dan i kako kažu stanovi su i do dada bili topli.

Radne ekipe JKP “Toplifikacija” svakodnevno budnim okom motre na ceo sistem grejanja, koji je od pre par godina automatizovan.

Uz pomoć tzv. kilznog dijagrama prate se spoljašnje temperature i temperature u domovima korisnika i shodno tome se donose odluke o trajanju grejnog dana, kažu zaposleni na održavanju.

Zahvaljući racionalnoj uštedi potrošnje energenata u prethodnom periodu, stečeni su uslovi da se tokom ledenih dana grejanje u stanovima pojača i produži trajanje grejnog dana od 3 sata ujutru do 22 sata naveče sa ciljem da se unapredi kvalitet usluge svim korisnicima posebno tokom zime.

Zvanično grejna sezona je do 15. aprila, ali u zavisnosti od vremenskih prilika, ako duže potraju hladni dani prožiće se i sezona grejanja poručuju iz JKP “Toplifikacija”.

Preuzeto sa www.rtv.rs

Scroll To Top